Lista preturi

60 RON / angajat / an

Acest tarif include de asemenea deplasarea medicului examinator la sediul dvs. precum și efectuarea consultului și întocmirea fișei de aptitudini cu o valabilitate de un an. Acestea sunt singurele documente de care dvs. aveți nevoie dacă personalul angajat nu conduce mașina firmei, nu efectuează lucrări la înălțime, nu îndeplinește o funcție de decizie în cadrul companiei, nu iși desfășoară activitatea în învățământ, nu manipulează elemente neambalate și de asemenea nu efectuează ture de noapte.

Cele mai des întâlnite posturi pentru care este perceput acest tarif sunt: lucrător comercial, asistent manager, agent vânzări (fără mașina firmei), muncitor necalificat (la sol), secretară, etc.

 

60 RON / angajat / an (fișa de aptitudini) + 60 RON / angajat / an (testare psihologică)

Acest tarif include deplasarea medicului examinator la sediul dvs. pentru prestarea serviciilor medicale de medicina muncii, consultul medical, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuității vizuale, audiograma. Testarea psihologică (ce va fi efectuată de un psiholog specializat în medicina muncii) se tarifează separat de fișa de aptitudini. Cele mai des întâlnite posturi pentru care se percepe acest tarif sunt : orice angajat care conduce mașina firmei, indiferent de funcția sa, șoferi, motostivuitoriști  etc.

 

70 RON / angajat / an

Acest tarif include de asemenea deplasarea medicului examinator la sediul dvs. pentru prestarea serviciilor medicale de medicina muncii, consultul medical, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuității vizuale, audiograma, probe de echilibru. Testul psihologic se realizează la recomandarea medicului de medicina muncii și se achită separat. Tariful pentru testarea psihologică este de 50 RON.

Conform legislației în vigoare, lucrul la înălțime este considerată orice activitate efectuată la mai mult de doi metri deasupra solului. Această clasă include în mare parte muncitorii în construcții calificați sau necalificați care lucrează pe schele sau scări, alpiniști utilitari. etc.

 

70 RON / angajat / 6 luni

Acest tarif include de asemenea deplasarea medicului examinator la sediul dvs. pentru prestarea serviciilor medicale de medicina muncii, consultul medical, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuității vizuale, audiograma,  precum și întocmirea fișei de aptitudini cu o valabilitate de 6 luni.

Această categorie include orice lucrător care manipulează la locul de muncă produse alimentare ce nu sunt preambalate, atât cei ce sunt implicați în procesul de producție al acestora cât și cei implicați în procesul de comercializare.

Totodată personalul ce iși desfășoară activitatea în baruri și/sau restaurante este încadrat la categoria de personal alimentar.      

 

70 RON / angajat / an

Acest tarif include de asemenea deplasarea medicului examinator la sediul dvs. pentru prestarea serviciilor medicale de medicina muncii, consultul medical, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuității vizuale, audiograma și fișa de aptitudini valabilă un an.

Această categorie include agenții de securitate, paznicii, lucrătorii din schimbul trei. etc.

 

130 RON / angajat / an

Acest tarif include pentru prestarea serviciilor de medicina muncii deplasarea medicului la sediul dvs. precum și efectuarea: consultului, prelevarea de probe (minim 4 angajați), efectuarea analizelor de sânge în vederea depistării unor posibile infecții cu  HIV, Hepatita B, Hepatita C si sifilis*

         Această categorie include orice angajat care intră în contact cu clienții prin intermediul unor obiecte tăietoare (coafor, frizerie, manichiură) sau prin natura muncii lor pot provoca clienților răni, iritații. etc.

Notă* – în absența analizelor de sânge, nu putem elibera fișa de aptitudini. Costul ridicat al fișelor se datorează acestor analize. Recoltarea și efectuarea analizelor fiind asigurate de un laborator partener. Nu eliberam fișa de aptitudini în absența analizelor de sânge.

 

Examen psihologic pentru motostivuitoriști

70 lei (șapte zeci)

Examen psihologic pentru personal care conduce mașina firmei cat. B

70 lei (șapte zeci)

Examen psihologic pentru funcție de decizie

60 lei (șaizeci)

Examen psihologic pentru stress neuropsihic

60 lei (șaizeci)

Examen psihologic pentru agent de pază

60 lei (șaizeci)

Examen psihologic pentru muncă la înălțime sau condiții de izolare, muncă în rețele electrice

60 lei (șase zeci)

Examen psihologic ture de noapte

60 lei (șase zeci)

Examen psihologic permis de port armă

210 lei (doua sute zece)

 
 

NOTĂ:  În cazul în care aveți salariați care nu se încadrează în aceste categorii, ori lucrează în condiții de lucru deosebite, manipulează substanțe toxice, desfășoară activități în medii toxice etc, vă invităm să ne contactați pentru întocmirea unei oferte adaptate acestor nevoi. 

HG 1169/12.12.2011 care modifică și completează HG 355/2007 privind supravegherea sănătății lucrătorilor, legislație ce reglementează medicina muncii și modalitatea efectuării controalelor medicale în funcție de categoriile profesionale din structura fiecărui angajator, elimină în parte, obligativitatea testării psihologice pentru o serie de categorii profesionale (lucrul la înălțime, turele de noapte, personalul de decizie, personalul didactic) și permite medicului de medicina muncii să decidă cu privire la efectuarea acesteia.

 

Bastion Medical își asumă, ca în cazul în care medicul de medicina muncii consideră necesară testarea psihologică în cazul acestor categorii profesionale să nu perceapă costuri suplimentare, exceptând cazul în care angajatorul solicită efectuarea testării psihologice, prețul acesteia fiind 50 lei/angajat/an.

         Totodată, pentru obținerea de atestate și avizări de la diverse instituții acreditate (ANRE pentru electricieni, atestat pază etc) unde testarea psihologică este obligatorie și cerută la dosar, costul acesteia este de 50 lei/ fișa de aptitudini.

        În cazul în care doriți detalii suplimentare, aveți nelămuriri precum și pentru orice alte informații vă rugăm să ne contactați.